ქართული ბიზნესის #1 ქომაგი

ვითიბი, როგორც ქართული ბიზნესის #1 ქომაგი, ბიზნესის წარმატებული საქმიანობისთვის ახალ შესაძლებლობებს ქმნის, რათა მომავალში, ქართული ბიზნესი, კიდევ უფრო გაძლიერდეს და საკუთარი წვლილი შეიტანოს ქვეყნის ეკონომიკურ განვითარებაში. 

წარმოგიდგენთ მოკლე ვიდეო ისტორიებს, სადაც მოგიყვებით, ვითიბი ბანკის დახმარებით, როგორ იქმნებოდა სხვადასხვა სფეროში წარმატებული ქართული კომპანიები, რათა უფრო ახლოს გაეცნოთ და უგულშემატკივროთ მათ.

ვითიბი ერთადერთი საერთაშორისო ბანკია საქართველოში, რომელიც ქმნის იმის შესაძლებლობას, რომ სხვადასხვა ქვეყნებიდან მიღებული ცოდნა და რესურსი, გაუზიაროს თავისი ბიზნესის მომხმარებელს და მაქსიმალურად შეუქმნას სასიამოვნო საბანკო გამოცდილება.
 

გასტრო ტური ლეჩხუმში - მიშა ავსაჯანიშვილი


ვითიბი აქტიურად აგრძელებს აგრო მეწარმეების მხარდაჭერას.

შეგახსენებთ, რომ გასტრო ტურების ფარგლებში, ქვეყნის წამყვანმა შეფ მზარეულებმა, სხვადასხვა რეგიონში ბანკის მეწარმეები მოინახულეს, გაეცნენ ადგილობრივ პროდუქციას და ადგილზე მოამზადეს საინტერესო კერძები.

შეფ მზარეული, რომელიც დღეს კერძს გაგვიზიარებს, მიშა ავსაჯანიშვილია


ქათამი ტაბუცუნის სოუსში

შემწვარი ქათამი

ტაბუცუნის სოუსი:
1 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
კარაქი - 50 გრ.
2 კვერცხის გული
ზაფრანა - 2 ს/კ
ღვინო - 100-150 გრ.
პილპილი
მარილი

სრულად

ქორენიშული ვერანდა

 

გაიცანით ლევან ხმელიძე, ქორენიშული ვერანდის დამფუძნებელი

ბანკის ფინანსური მხარდაჭერით, 2021 წელს, ცაგერის რაიონ სოფელ ქორენიშში, არსებულ საოჯახო სასტუმრო „ქორენიშული ვერანდაში“, მოხდა ნომრების დამატება. ასევე, მეღვინეობის და მეფუტკრეობის ბიზნესის გაფართოება, რომელიც სრულად დაფინანსდა ვითიბი ბანკის მიერ. 

ქართული ბიზნესის #1 ქომაგი

გასტრო ტური აჭარაში - ნუცა სურგულაძე


აგრომეწარმეების კვირეული ფარგლებში, შეფ მზარეული, რომელიც დღეს კერძს გაგვიზიარებს, მასტერშეფის გამარჯვებული ნუცა სურგულაძეა.

შეგახსენებთ, რომ გასტრო ტურების ფარგლებში, ქვეყნის წამყვანმა შეფ მზარეულებმა სხვადასხვა რეგიონში მოინახულეს მეწარმეები, გაეცნენ ადგილობრივ პროდუქციას და ადგილზე მოამზადეს სხვადასხვა საინტერესო კერძი.


სინორის დესერტი

სინორის ლავაში - 50 გრ.
კაიმაღი - 200 გრ.
ვანილის შაქარი - 3 გრ.
შაქრის პუდრა - 30 გრ.
თაფლი - 1 კოვზი
კუბებად დაჭრილი სუროს ფიჭა

სრულად

გასტრო ტური აჭარაში - კონსტანტინე თედელური


აგრომეწარმეების კვირეული გრძელდება.

შეფ მზარეული, რომელიც დღეს, გასტრო ტურების ფარგლებში, კერძს გაგვიზიარებს, მასტერშეფის ჟიურის წევრი, კონსტანტინე თედელურია.

მან აჭარული სინორი მოამზადა -კონსტანსტინესეული ვარიაციით✔


აჭარული სინორი

შემწვარი ქათამი
თონის პური
დაფქული წიწაკა
კარაქი
ნიორი

სოუსი:
1 ჭიქა ლიმნიანი ან ფორთოხლიანი წყალი
ყვითელი ყვავილი
ნიორი
ნედლი სიმინდი
მარილი

სრულად

გასტრო ტური აჭარაში - მირიან სულაკაური


გასტრო ტურების ფარგლებში, ქვეყნის წამყვანმა შეფ მზარეულებმა მოინახულეს სხვადასხვა რეგიონში ბანკის მეწარმეები, გაეცნენ ადგილობრივ პროდუქციას და ადგილზე მოამზადეს სხვადასხვა საინტერესო კერძი.

პირველი შეფ მზარეული, რომელიც კერძს გაგვიზიარებს, მასტერშეფის გამარჯვებული - მირიან სულაკაურია. მან ტრადიციული აჭარული კერძი, ბორანო მოამზადა.


ბორანო

იაღი - 200 გრ.
ჩეჩილი ყველი - 200 გრ.

დრესინგი:
თაფლის არაყი - 50 გრ.
ყურძნის თეთრი ძმარი - 20 გრ.
ზეთი - 100 გრ.
მარილი გემოვნებით.

სალათის მიქსი:
ქინძი - 50 გრ.
ოხრახუში - 50 გრ.
მწვანე ხახვი - 50 გრ.
ბროწეული - 30 გრ.

სრულად
ვალუტის კურსები